Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ντίνος Κιούσης( Γευσιγνώστης Καθημερινή)

Λόγο τις δουλειάς μου σπανίως ενθουσιάζομαι από μαγαζί. Το Παλιό όμως ήτανε από τις εξαιρέσεις.Δεν είναι από τα μαγαζιά που πέφτετε πάνω τους. Αν όμως πέσει το μάτι σας σε ένα παλιό καρο στη δεξιά μεριά του περιφερειακού δρόμου τις καρδίτσας προς τρικαλα και στρίψετε δεξιά, τότε το βρήκατε! Και να ξέρετε, πως γευστικά τουλάχιστον θα ξετρελαθείτε. Ο χορός καταρχάς είναι ένας παλιός η ανακαινισμένος με γούστο αχυρώνας του 30. Η κουζίνα παράγει κάποιες εμπνεύσεις για συνθέσεις ραψωδίας. πιστεψτε με! Δεν γίνομαι υπερβολικός. Όταν δοκίμασα τα μοσχαρίσια μαγουλα με πένες στη λαδόκολλα βρέθηκα σε μια τέτοια ακριβώς διάθεση.Το ίδιο αλλα σε μικρότερη ένταση ήταν και ο σκορδατος χοιρινός λαιμός. Υπάρχουν και αλλα πιάτα βεβαια πολύ καλά.Κανένα όμως (απ' όσα δοκίμασα) δεν είχε την γευστική ένταση τον proton δυο.Η κάβα είναι πολύ μεγάλη (130 ετικέτες)και οι τιμές πιο χαμηλές δεν γίνονται.Θα φάτε εξαιρετικά δυο πρώτα, δυο κυρια και μια σαλάτα και θα πληρώσετε απόλυτος μετρητής μονο 23E. (Σαν όνειρο ακούγεται). Το σέρβις είναι πολύ καλο και μπορείτε να φάτε το Παλιό οποιοδήποτε βραδυ πλην Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: