Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ετήσιος Οδηγός Καλού Φαφητού .Εστιατόρια Της Ελλάδας


Δεν είναι από τα μαγαζιά που πέφτετε επάνω τους. Για να πάτε πρέπει να το ξέρετε, όταν πάτε όμως
θα ξετρελλαθείτε γευστικά τουλάχιστον. Αρχίστε με πονηρά κεφτεδάκια, λαχανοκεφτλεδες
και πολλά μελιτζάνας.Η με συκωταριά αρνίσια με μυρωδικά.Πάρτε μια σαλάτα του παλήου καιρού.
Εξαιρετική.Μετά υπάρχει το θεσπέσιο πιάτο <<Μάγουλα μοσχαρίσια με πέννες στην λαδόκολα>>
Είναι μια γεύση που σε εμπνέει να γράψεις ποιήματα!Σασ συνιστώ επίσης ανεπιφύλακτα τον
σκορδλατο χοιρινό λαιμό, το γνήσιο χωριάτικο λουκάνικο και το καυτερό φιλέτο.
Τελειώστε με μπανάνα φλαμπέ ή με γιαούρτι με βύσσινο, δαμάσκηνα κι αμύγδαλα......

Δεν υπάρχουν σχόλια: